Dutch English French German Italian

2_hondenproblemen

Een boekje open over hondenproblemen

Auteur: Emmy Breure

Er zijn al veel boeken vol geschreven over het gedrag en de opvoeding van honden. Ook worden er alle mogelijke cursussen gegeven. Maar toch zijn er nog veel hondenbezitters die problemen hebben met het gedrag van hun hond. In dit eenvoudig en praktisch geschreven boek geeft de auteur deskundige adviezen voor het oplossen van die hondengedragsproblemen.
In het eerste deel van het boek behandelt de auteur het gedrag en de opvoeding in het algemeen en in het tweede deel worden gedragsproblemen behandeld en hoe deze vaak op een simpele manier kunnen worden opgelost.

Wie een of meerdere van onderstaande problemen herkent en graag opgelost wil zien, zal uit dit boek veel bruikbare informatie kunnen halen.
Agressief gedrag - angstgedrag - onzindelijkheid - achter fietsers en trimmers aanrennen - wagenziekte - alleen blijven geeft problemen - blaffen bij het horen van de deurbel - tegen mensen opspringen - een pup die vernielt - wanneer gaat het mis in een gezin met kinderen - de hond probeert de baas te worden - trekken aan de riem.

De auteur is gedragsbegeleider, heeft cursussen gegeven over honden en hondengedrag, trainde vele honden met gedragsproblemen, leidt honden op tot geleidehond voor blinden en heeft jarenlange ervaring met het trainen van jachthonden.

1996 - 68 pagina’s - paperback
ISBN: 9052661375
Prijs: € 8.50
Bestellen: Media Boekservice
Ook verkrijgbaar bij de boekhandel