Dutch English French German Italian

Rymke v.d. Woudstreek

496806Rymke v.d. Woudstreek is een dochter van Only Fetch v.d. Woudstreek en Happymover Balszac. Het is een vrolijke hond met een zacht karakter.
Het is een niet al te grote, compact gebouwde golden. Ze heeft A-heupen, is OCD-vrij en is vrij van erfelijke oogafwijkingen.

Op jacht met Rymke is een feestje

Wat een hond zelf kan, moet hij ook zelf doen. Daarvoor is het belangrijk dat een hond goed kan markeren en zoeken. Rymke kan dat. Daarbij is ze ook nog goed in de hand.
Aangeschoten wild is voor Rymke geen probleem. Snel maar met een goede neus vindt ze de loper. Daarna brengt ze het wild snel binnen. Rymke heeft diverse KNJV-B diploma's.

Stamboom Rymke

Abnalls Roland (Tidal)

tidel02In 2010 is er een nestje met Rymke gefokt. Als reu is Abnalls Roland, roepnaam Tidal, van Ada Schoenmaker, gekozen. Een hond die heel graag en zeer snel werkt, goed zoekt en markeert. Ook Tidal heeft zijn sporen reeds verdiend in de jacht en KNJV-B diploma's en MAP's gehaald. Met de keuze van Tidal gaan we weer terug naar oude Engelse bloedlijnen van Standerwick en Holway. Rymke heeft 5 pups gekregen. Spica v.d. Woudstreek is op de Woudstreek blijven wonen.

Stamboom Tidal

img_7877

Video Rymke en Tidal

Video Tidal Views : 507
Video Rymke Views : 8891