Dutch English French German Italian

‘We liepen op linie in de bieten toen er een fazant geschoten werd. Hij leek kikdood. Ik stuurde Fetch die de fazant goed had gemarkeerd. Eenmaal op de valplaats vloog ze echter met volle vaart zo’n 150 meter vooruit. Ik hoorde de geweren naast me zeggen “die heeft het niet goed gezien, hij moet daar liggen, ze gaat veel te ver'. Plotseling vliegt de loper een paar meter de lucht in, en Fetch weet hem te pakken. Ik was blij dat ik mijn hond vertrouwde en niet had ingegrepen.’

Emmy Breure

Fetch_teef

Only Fetch v.d. Woudstreek

Fetch van de Woudstreek, geboren op 8 juni 2002, heeft zich ontwikkeld tot een fijne jachthond. Haar moeder is Little Spica v.d. Woudstreek en haar vader Baveybuilt Bacchus.

Fetch is een vrolijke en gevoelige hond met veel will to please. Een hond die het liefst altijd bij me is, zich bescheiden opstelt en het vreselijk vindt als ze iets fout doet.
Enthousiasme en snelheid passen bij haar tijdens het werk, maar niet zonder ‘even te vragen’ of het wel mag. Ook zij kan uitstekend markeren en heeft me al menige keren versteld doen staan als ze weer eens een fazant in de bieten feilloos had gemarkeerd en onthouden. Ze heeft diverse KNJV-B diploma’s behaald.

IMG_653526 juli 2006 heeft zij acht pups gekregen met als vader Happymover Balszac.stamboom Only Fetch

Video Only Fetch