Skip to main content
  • Februari 2003

  • Fetch met dochter Rymke
  • Fetch met dochters Reska en Rymke

'We lopen op linie in de bieten toen er een fazant geschoten werd. Hij leek kikdood. Ik stuurde Fetch die de fazant goed had gemarkeerd. Eenmaal op de valplaats vloog ze echter met volle vaart zo'n 150 m vooruit. Ik hoorde de geweren naast mij zeggen 'die heeft het niet goed gezien, hij moet daar liggen, ze gaat veel te ver'. Plotseling vliegt de loper een paar meter de lucht in, en Fetch weet hem te pakken. Ik was blij dat ik mijn hond vertrouwde en niet had ingegrepen.' 

Emmy Breure

Where And When

Only Fetch v.d. Woudstreek

(08 06-2002 - 04 02-2018)

Fetch van de Woudstreek, geboren op 8 juni 2002, heeft zich ontwikkeld tot een fijne jachthond. Haar moeder is Little Spica v.d. Woudstreek en haar vader Baveybuilt Bacchus.

Fetch is een vrolijke en gevoelige hond met veel will to please. Een hond die het liefst altijd bij me is, zich bescheiden opstelt en het vreselijk vindt als ze iets fout doet. 
Enthousiasme en snelheid passen bij haar tijdens het werk, maar niet zonder ‘even te vragen’ of het wel mag. Ook zij kan uitstekend markeren en heeft me al menige keren versteld doen staan als ze weer eens een fazant in de bieten feilloos had gemarkeerd en onthouden. Ze heeft diverse KNJV-B diploma’s behaald.

26 juli 2006 heeft zij acht pups gekregen met als vader Happymover Balszac.

 
Fetch mee op de eenden (14 jaar)
338 Views
 
Fetch mee op de duiven (14 jaar)
11 Views
 
Fetch helpt mee (14 Jaar)
6 Views
 
Fetch, Rymke en Spica apport in het bos
9 Views
 
Markeerapport Fetch
13 Views
 
Rymke en Fetch apport
5 Views
 
Fetch aan het werk
4 Views